Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4422
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зарко, Володимир Ілліч | uk |
dc.contributor.author | Мацько, Любов Михайлівна | uk |
dc.contributor.author | Поліщук, Галина Євгеніївна | uk |
dc.contributor.author | Рибак, Ольга Миколаївна | uk |
dc.contributor.author | Matsko, Liubov Mykhailivna | uk |
dc.contributor.author | Polischuk, Halyna Yevheniivna | uk |
dc.contributor.author | Rybak, Olha Mykolaivna | uk |
dc.contributor.author | Zarko, Volodymyr Illich | uk |
dc.contributor.author | Зарко, Владимир Ильич | uk |
dc.contributor.author | Мацько, Любовь Михайловна | uk |
dc.contributor.author | Полищук, Галина Евгеньевна | uk |
dc.contributor.author | Рыбак, Ольга Николаевна | uk |
dc.date.accessioned | 2014-09-24T20:53:23Z | - |
dc.date.available | 2014-09-24T20:53:23Z | - |
dc.date.created | 2012-12-25 | uk |
dc.date.issued | 2012-12-25 | uk |
dc.identifier | 76225 | uk |
dc.identifier.citation | Патент 76225 UA, МПК A23G 9/00. Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива [Текст] / Мацько Любов Михайлівна, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна, Зарко Володимир Ілліч (Україна) - опубл. 25.12.2012. | uk |
dc.identifier.citation | Patent 76225 UA, MPK A23G 9/00. Method for making apple-oat ice-cream [Text] / Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna, Zarko Volodymyr Illich, Matsko Liubov Mykhailivna (Ukraine) - publ. 25.12.2012. | uk |
dc.identifier.citation | Патент 76225 UA, МПК A23G 9/00. Способ производства яблочно-овсяного мороженого [Текст] / Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна, Зарко Владимир Ильич, Мацько Любовь Михайловна (Украина) - опубл. 25.12.2012. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4422 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива, що включає підготовку яблук, цукру, лимонної кислоти та води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фрезерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що яблучне пюре після термокислотного гідролізу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °С і витримці протягом 19-20 хв. направляють на гомогенізацію і потім додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % і 1,5-4,5 мас. %. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | A23G 9/00 | uk |
dc.subject | заморожені кондитерські вироби, наприклад заморожені солодощі, морозиво | uk |
dc.subject | суміші для них | uk |
dc.title | Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива | uk |
dc.title.alternative | Method for making apple-oat ice-cream | uk |
dc.title.alternative | Способ производства яблочно-овсяного мороженого | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.rights.holder | ® Мацько Любов Михайлівна, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна, Зарко Володимир Ілліч | uk |
Розташовується у зібраннях: | 2012 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5-76225-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva.pdf | 170,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
5-76225-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva.djvu | 47 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
5-76225-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva__COVER.png | 364,92 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.