Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4422

Заглавие: Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива
Други Заглавия: Method for making apple-oat ice-cream
Способ производства яблочно-овсяного мороженого
Автори: Зарко, Володимир Ілліч
Мацько, Любов Михайлівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Matsko, Liubov Mykhailivna
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Zarko, Volodymyr Illich
Зарко, Владимир Ильич
Мацько, Любовь Михайловна
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Bibliographic description (Ukraine): Патент 76225 UA, МПК A23G 9/00. Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива [Текст] / Мацько Любов Михайлівна, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна, Зарко Володимир Ілліч (Україна) - опубл. 25.12.2012.
Patent 76225 UA, MPK A23G 9/00. Method for making apple-oat ice-cream [Text] / Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna, Zarko Volodymyr Illich, Matsko Liubov Mykhailivna (Ukraine) - publ. 25.12.2012.
Патент 76225 UA, МПК A23G 9/00. Способ производства яблочно-овсяного мороженого [Текст] / Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна, Зарко Владимир Ильич, Мацько Любовь Михайловна (Украина) - опубл. 25.12.2012.
Дата на Публикуване: 25-Дек-2012
Date of entry: 24-Сеп-2014
Ключови Думи: A23G 9/00
заморожені кондитерські вироби, наприклад заморожені солодощі, морозиво
суміші для них
Резюме: Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива, що включає підготовку яблук, цукру, лимонної кислоти та води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фрезерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що яблучне пюре після термокислотного гідролізу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °С і витримці протягом 19-20 хв. направляють на гомогенізацію і потім додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % і 1,5-4,5 мас. %.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4422
Други Идентификатори: 76225
Copyright owner: ® Мацько Любов Михайлівна, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна, Зарко Володимир Ілліч
Content type: Other
Показва се в Колекции:2012



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.