Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4422

Назва: Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива
Інші назви: Method for making apple-oat ice-cream
Способ производства яблочно-овсяного мороженого
Автори: Зарко, Володимир Ілліч
Мацько, Любов Михайлівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Matsko, Liubov Mykhailivna
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Zarko, Volodymyr Illich
Зарко, Владимир Ильич
Мацько, Любовь Михайловна
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Бібліографічний опис: Патент 76225 UA, МПК A23G 9/00. Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива [Текст] / Мацько Любов Михайлівна, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна, Зарко Володимир Ілліч (Україна) - опубл. 25.12.2012.
Patent 76225 UA, MPK A23G 9/00. Method for making apple-oat ice-cream [Text] / Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna, Zarko Volodymyr Illich, Matsko Liubov Mykhailivna (Ukraine) - publ. 25.12.2012.
Патент 76225 UA, МПК A23G 9/00. Способ производства яблочно-овсяного мороженого [Текст] / Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна, Зарко Владимир Ильич, Мацько Любовь Михайловна (Украина) - опубл. 25.12.2012.
Дата публікації: 25-гру-2012
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: A23G 9/00
заморожені кондитерські вироби, наприклад заморожені солодощі, морозиво
суміші для них
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива, що включає підготовку яблук, цукру, лимонної кислоти та води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фрезерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що яблучне пюре після термокислотного гідролізу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °С і витримці протягом 19-20 хв. направляють на гомогенізацію і потім додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % і 1,5-4,5 мас. %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4422
Інші ідентифікатори: 76225
Власник авторського права: ® Мацько Любов Михайлівна, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна, Зарко Володимир Ілліч
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2012



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.