Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4378
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рибак, Ольга Миколаївна | uk |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | uk |
dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | uk |
dc.contributor.author | Rybak, Olha Mykolaivna | uk |
dc.contributor.author | Yukalo, Volodymyr Hlibovych | uk |
dc.contributor.author | Рыбак, Ольга Николаевна | uk |
dc.contributor.author | Юкало, Владимир Глебович | uk |
dc.date.accessioned | 2014-09-24T20:39:44Z | - |
dc.date.available | 2014-09-24T20:39:44Z | - |
dc.date.created | 2014-04-25 | uk |
dc.date.issued | 2014-04-25 | uk |
dc.identifier | 89758 | uk |
dc.identifier.citation | Патент 89758 UA, МПК A23J 3/34, C12P 21/00. Спосіб виділення фосфопептидів із казеїну коров’ячого молока [Текст] / Сторож Людмила Анатоліївна, Рибак Ольга Миколаївна, Юкало Володимир Глібович (Україна) - опубл. 25.04.2014. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4378 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виділення фосфопептидів із казеїну коров’ячою молока, що передбачає протеоліз білків під дією ензимного препарату (панкреатину аби трипсину) та осадження фосфопептидів із гідролізату етанолом при підвищеній концентрації іонів Са2+ у розчині, який відрізняється тим, що протеолізу піддають лише суміш aS1- і aS2-казеїнів, яку попередньо відділяють від загального казеїну коров’ячого молока. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | A23J 3/34 | uk |
dc.subject | C12P 21/00 | uk |
dc.subject | з використанням ферментів | uk |
dc.subject | отримання пептидів або протеїнів | uk |
dc.title | Спосіб виділення фосфопептидів із казеїну коров’ячого молока | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.rights.holder | ® Сторож Людмила Анатоліївна, Рибак Ольга Миколаївна, Юкало Володимир Глібович | uk |
Розташовується у зібраннях: | 2014 |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.