Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4366

Tytuł: Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива
Authors: Гончарук, Олена Владиславівна
Гулак, Олена Володимирівна
Згурський, Андрій Володимирович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Hulak, Olena Volodymyrivna
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Zhurskyi, Andrii Volodymyrovych
Гулак, Елена Владимировна
Згурский, Андрей Владимирович
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Bibliographic description (Ukraine): Патент 104348 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/32. Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива [Текст] / Поліщук Галина Євгеніївна, Згурський Андрій Володимирович, Рибак Ольга Миколаївна, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна (Україна) - опубл. 27.01.2014.
Data wydania: 27-sty-2014
Date of entry: 24-wrz-2014
Słowa kluczowe: A23G 9/04
A23G 9/32
виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива
характеризуються складом
Abstract: Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива, що включає підготовку гарбуза, цукру і води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що пюре гарбуза після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскуса при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці протягом 30-40 хв направляють на гомогенізацію й додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % й 1,5-4,5 мас. %.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4366
Inne identyfikatory: 104348
Właściciel praw autorskich: ® Поліщук Галина Євгеніївна, Згурський Андрій Володимирович, Рибак Ольга Миколаївна, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна
Typ zawartości: Other
Występuje w kolekcjach:2014



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi