Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4366

Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorГончарук, Олена Владиславівнаuk
dc.contributor.authorГулак, Олена Володимирівнаuk
dc.contributor.authorЗгурський, Андрій Володимировичuk
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївнаuk
dc.contributor.authorРибак, Ольга Миколаївнаuk
dc.contributor.authorHulak, Olena Volodymyrivnauk
dc.contributor.authorPolischuk, Halyna Yevheniivnauk
dc.contributor.authorRybak, Olha Mykolaivnauk
dc.contributor.authorZhurskyi, Andrii Volodymyrovychuk
dc.contributor.authorГулак, Елена Владимировнаuk
dc.contributor.authorЗгурский, Андрей Владимировичuk
dc.contributor.authorПолищук, Галина Евгеньевнаuk
dc.contributor.authorРыбак, Ольга Николаевнаuk
dc.date.accessioned2014-09-24T20:37:41Z-
dc.date.available2014-09-24T20:37:41Z-
dc.date.created2014-01-27uk
dc.date.issued2014-01-27uk
dc.identifier104348uk
dc.identifier.citationПатент 104348 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/32. Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива [Текст] / Поліщук Галина Євгеніївна, Згурський Андрій Володимирович, Рибак Ольга Миколаївна, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна (Україна) - опубл. 27.01.2014.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4366-
dc.description.abstractСпосіб виробництва овочево-вівсяного морозива, що включає підготовку гарбуза, цукру і води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що пюре гарбуза після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскуса при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці протягом 30-40 хв направляють на гомогенізацію й додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % й 1,5-4,5 мас. %.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectA23G 9/04uk
dc.subjectA23G 9/32uk
dc.subjectвиробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозиваuk
dc.subjectхарактеризуються складомuk
dc.titleСпосіб виробництва овочево-вівсяного морозиваuk
dc.typeOtheruk
dc.rights.holder® Поліщук Галина Євгеніївна, Згурський Андрій Володимирович, Рибак Ольга Миколаївна, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівнаuk
Collection(s) :2014



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.