Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4366
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гончарук, Олена Владиславівна | uk |
| dc.contributor.author | Гулак, Олена Володимирівна | uk |
| dc.contributor.author | Згурський, Андрій Володимирович | uk |
| dc.contributor.author | Поліщук, Галина Євгеніївна | uk |
| dc.contributor.author | Рибак, Ольга Миколаївна | uk |
| dc.contributor.author | Hulak, Olena Volodymyrivna | uk |
| dc.contributor.author | Polischuk, Halyna Yevheniivna | uk |
| dc.contributor.author | Rybak, Olha Mykolaivna | uk |
| dc.contributor.author | Zhurskyi, Andrii Volodymyrovych | uk |
| dc.contributor.author | Гулак, Елена Владимировна | uk |
| dc.contributor.author | Згурский, Андрей Владимирович | uk |
| dc.contributor.author | Полищук, Галина Евгеньевна | uk |
| dc.contributor.author | Рыбак, Ольга Николаевна | uk |
| dc.date.accessioned | 2014-09-24T20:37:41Z | - |
| dc.date.available | 2014-09-24T20:37:41Z | - |
| dc.date.created | 2014-01-27 | uk |
| dc.date.issued | 2014-01-27 | uk |
| dc.identifier | 104348 | uk |
| dc.identifier.citation | Патент 104348 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/32. Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива [Текст] / Поліщук Галина Євгеніївна, Згурський Андрій Володимирович, Рибак Ольга Миколаївна, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна (Україна) - опубл. 27.01.2014. | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4366 | - |
| dc.description.abstract | Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива, що включає підготовку гарбуза, цукру і води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що пюре гарбуза після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскуса при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці протягом 30-40 хв направляють на гомогенізацію й додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % й 1,5-4,5 мас. %. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.subject | A23G 9/04 | uk |
| dc.subject | A23G 9/32 | uk |
| dc.subject | виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива | uk |
| dc.subject | характеризуються складом | uk |
| dc.title | Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива | uk |
| dc.type | Other | uk |
| dc.rights.holder | ® Поліщук Галина Євгеніївна, Згурський Андрій Володимирович, Рибак Ольга Миколаївна, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна | uk |
| Koleksiyonlarda Görünür: | 2014 | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| 5-104348-sposib-virobnictva-ovochevo-vivsyanogo-moroziva.pdf | 175,74 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| 5-104348-sposib-virobnictva-ovochevo-vivsyanogo-moroziva.djvu | 55,73 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| 5-104348-sposib-virobnictva-ovochevo-vivsyanogo-moroziva__COVER.png | 705,28 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.