Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4366
Affichage complet
Élément Dublin Core | Valeur | Langue |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гончарук, Олена Владиславівна | uk |
dc.contributor.author | Гулак, Олена Володимирівна | uk |
dc.contributor.author | Згурський, Андрій Володимирович | uk |
dc.contributor.author | Поліщук, Галина Євгеніївна | uk |
dc.contributor.author | Рибак, Ольга Миколаївна | uk |
dc.contributor.author | Hulak, Olena Volodymyrivna | uk |
dc.contributor.author | Polischuk, Halyna Yevheniivna | uk |
dc.contributor.author | Rybak, Olha Mykolaivna | uk |
dc.contributor.author | Zhurskyi, Andrii Volodymyrovych | uk |
dc.contributor.author | Гулак, Елена Владимировна | uk |
dc.contributor.author | Згурский, Андрей Владимирович | uk |
dc.contributor.author | Полищук, Галина Евгеньевна | uk |
dc.contributor.author | Рыбак, Ольга Николаевна | uk |
dc.date.accessioned | 2014-09-24T20:37:41Z | - |
dc.date.available | 2014-09-24T20:37:41Z | - |
dc.date.created | 2014-01-27 | uk |
dc.date.issued | 2014-01-27 | uk |
dc.identifier | 104348 | uk |
dc.identifier.citation | Патент 104348 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/32. Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива [Текст] / Поліщук Галина Євгеніївна, Згурський Андрій Володимирович, Рибак Ольга Миколаївна, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна (Україна) - опубл. 27.01.2014. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4366 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива, що включає підготовку гарбуза, цукру і води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що пюре гарбуза після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскуса при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці протягом 30-40 хв направляють на гомогенізацію й додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % й 1,5-4,5 мас. %. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | A23G 9/04 | uk |
dc.subject | A23G 9/32 | uk |
dc.subject | виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива | uk |
dc.subject | характеризуються складом | uk |
dc.title | Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.rights.holder | ® Поліщук Галина Євгеніївна, Згурський Андрій Володимирович, Рибак Ольга Миколаївна, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна | uk |
Collection(s) : | 2014 |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
5-104348-sposib-virobnictva-ovochevo-vivsyanogo-moroziva.pdf | 175,74 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
5-104348-sposib-virobnictva-ovochevo-vivsyanogo-moroziva.djvu | 55,73 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
5-104348-sposib-virobnictva-ovochevo-vivsyanogo-moroziva__COVER.png | 705,28 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.