Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4366

Назва: Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива
Автори: Гончарук, Олена Владиславівна
Гулак, Олена Володимирівна
Згурський, Андрій Володимирович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Hulak, Olena Volodymyrivna
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Zhurskyi, Andrii Volodymyrovych
Гулак, Елена Владимировна
Згурский, Андрей Владимирович
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Бібліографічний опис: Патент 104348 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/32. Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива [Текст] / Поліщук Галина Євгеніївна, Згурський Андрій Володимирович, Рибак Ольга Миколаївна, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна (Україна) - опубл. 27.01.2014.
Дата публікації: 27-січ-2014
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: A23G 9/04
A23G 9/32
виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива
характеризуються складом
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива, що включає підготовку гарбуза, цукру і води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що пюре гарбуза після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскуса при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці протягом 30-40 хв направляють на гомогенізацію й додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % й 1,5-4,5 мас. %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4366
Інші ідентифікатори: 104348
Власник авторського права: ® Поліщук Галина Євгеніївна, Згурський Андрій Володимирович, Рибак Ольга Миколаївна, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2014



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.