Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4366

Başlık: Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива
Yazarlar: Гончарук, Олена Владиславівна
Гулак, Олена Володимирівна
Згурський, Андрій Володимирович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Hulak, Olena Volodymyrivna
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Zhurskyi, Andrii Volodymyrovych
Гулак, Елена Владимировна
Згурский, Андрей Владимирович
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Bibliographic description (Ukraine): Патент 104348 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/32. Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива [Текст] / Поліщук Галина Євгеніївна, Згурський Андрій Володимирович, Рибак Ольга Миколаївна, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна (Україна) - опубл. 27.01.2014.
Yayın Tarihi: 27-Oca-2014
Date of entry: 24-Eyl-2014
Anahtar kelimeler: A23G 9/04
A23G 9/32
виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива
характеризуються складом
Özet: Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива, що включає підготовку гарбуза, цукру і води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що пюре гарбуза після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскуса при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці протягом 30-40 хв направляють на гомогенізацію й додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % й 1,5-4,5 мас. %.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4366
Diğer Tanımlayıcılar: 104348
Copyright owner: ® Поліщук Галина Євгеніївна, Згурський Андрій Володимирович, Рибак Ольга Миколаївна, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна
Content type: Other
Koleksiyonlarda Görünür:2014



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.