Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4315
Назва: | Спосіб денітрифікації наднормативної кількості нітратів у капусті, огірках, помідорах молочнокислими мікроорганізмами |
Автори: | Кухтин, Микола Дмитрович Писків, Світлана Ігорівна Покотило, Олег Степанович Рибак, Ольга Миколаївна Kukhtyn, Mykola Dmytrovych Pokotylo, Oleh Stepanovych Rybak, Olha Mykolaivna Кухтын, Николай Дмитриевич Покотило, Олег Степанович Рыбак, Ольга Николаевна |
Бібліографічний опис: | Патент 85228 UA, МПК A23B 4/22. Спосіб денітрифікації наднормативної кількості нітратів у капусті, огірках, помідорах молочнокислими мікроорганізмами [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, Покотило Олег Степанович, Писків Світлана Ігорівна (Україна) - опубл. 11.11.2013. |
Дата публікації: | 11-лис-2013 |
Дата внесення: | 24-вер-2014 |
Теми: | A23B 4/22 мікроорганізмами ферментами |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб денітрифікації наднормативної кількості нітратів у капусті, огірках, помідорах молочнокислими мікроорганізмами, що включає миття та обполіскування овочів, складання в тару, додавання прянощів та зелені, заливання сольовим розсолом, попередня ферментація, закупорювання та доброджування і зберігання, який відрізняється тим, що в розсіл додатково вносять суміш молочнокислих мікроорганізмів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4315 |
Інші ідентифікатори: | 85228 |
Власник авторського права: | ® Рибак Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, Покотило Олег Степанович, Писків Світлана Ігорівна |
Тип вмісту: | Other |
Розташовується у зібраннях: | 2013 |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.