このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4315

完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитровичuk
dc.contributor.authorПисків, Світлана Ігорівнаuk
dc.contributor.authorПокотило, Олег Степановичuk
dc.contributor.authorРибак, Ольга Миколаївнаuk
dc.contributor.authorKukhtyn, Mykola Dmytrovychuk
dc.contributor.authorPokotylo, Oleh Stepanovychuk
dc.contributor.authorRybak, Olha Mykolaivnauk
dc.contributor.authorКухтын, Николай Дмитриевичuk
dc.contributor.authorПокотило, Олег Степановичuk
dc.contributor.authorРыбак, Ольга Николаевнаuk
dc.date.accessioned2014-09-24T20:26:09Z-
dc.date.available2014-09-24T20:26:09Z-
dc.date.created2013-11-11uk
dc.date.issued2013-11-11uk
dc.identifier85228uk
dc.identifier.citationПатент 85228 UA, МПК A23B 4/22. Спосіб денітрифікації наднормативної кількості нітратів у капусті, огірках, помідорах молочнокислими мікроорганізмами [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, Покотило Олег Степанович, Писків Світлана Ігорівна (Україна) - опубл. 11.11.2013.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4315-
dc.description.abstractСпосіб денітрифікації наднормативної кількості нітратів у капусті, огірках, помідорах молочнокислими мікроорганізмами, що включає миття та обполіскування овочів, складання в тару, додавання прянощів та зелені, заливання сольовим розсолом, попередня ферментація, закупорювання та доброджування і зберігання, який відрізняється тим, що в розсіл додатково вносять суміш молочнокислих мікроорганізмів.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectA23B 4/22uk
dc.subjectмікроорганізмамиuk
dc.subjectферментамиuk
dc.titleСпосіб денітрифікації наднормативної кількості нітратів у капусті, огірках, помідорах молочнокислими мікроорганізмамиuk
dc.typeOtheruk
dc.rights.holder® Рибак Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, Покотило Олег Степанович, Писків Світлана Ігорівнаuk
出現コレクション:2013



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。