Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4315

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитровичuk
dc.contributor.authorПисків, Світлана Ігорівнаuk
dc.contributor.authorПокотило, Олег Степановичuk
dc.contributor.authorРибак, Ольга Миколаївнаuk
dc.contributor.authorKukhtyn, Mykola Dmytrovychuk
dc.contributor.authorPokotylo, Oleh Stepanovychuk
dc.contributor.authorRybak, Olha Mykolaivnauk
dc.contributor.authorКухтын, Николай Дмитриевичuk
dc.contributor.authorПокотило, Олег Степановичuk
dc.contributor.authorРыбак, Ольга Николаевнаuk
dc.date.accessioned2014-09-24T20:26:09Z-
dc.date.available2014-09-24T20:26:09Z-
dc.date.created2013-11-11uk
dc.date.issued2013-11-11uk
dc.identifier85228uk
dc.identifier.citationПатент 85228 UA, МПК A23B 4/22. Спосіб денітрифікації наднормативної кількості нітратів у капусті, огірках, помідорах молочнокислими мікроорганізмами [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, Покотило Олег Степанович, Писків Світлана Ігорівна (Україна) - опубл. 11.11.2013.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4315-
dc.description.abstractСпосіб денітрифікації наднормативної кількості нітратів у капусті, огірках, помідорах молочнокислими мікроорганізмами, що включає миття та обполіскування овочів, складання в тару, додавання прянощів та зелені, заливання сольовим розсолом, попередня ферментація, закупорювання та доброджування і зберігання, який відрізняється тим, що в розсіл додатково вносять суміш молочнокислих мікроорганізмів.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectA23B 4/22uk
dc.subjectмікроорганізмамиuk
dc.subjectферментамиuk
dc.titleСпосіб денітрифікації наднормативної кількості нітратів у капусті, огірках, помідорах молочнокислими мікроорганізмамиuk
dc.typeOtheruk
dc.rights.holder® Рибак Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, Покотило Олег Степанович, Писків Світлана Ігорівнаuk
Розташовується у зібраннях:2013



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.