Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4315

Назва: Спосіб денітрифікації наднормативної кількості нітратів у капусті, огірках, помідорах молочнокислими мікроорганізмами
Автори: Кухтин, Микола Дмитрович
Писків, Світлана Ігорівна
Покотило, Олег Степанович
Рибак, Ольга Миколаївна
Kukhtyn, Mykola Dmytrovych
Pokotylo, Oleh Stepanovych
Rybak, Olha Mykolaivna
Кухтын, Николай Дмитриевич
Покотило, Олег Степанович
Рыбак, Ольга Николаевна
Бібліографічний опис: Патент 85228 UA, МПК A23B 4/22. Спосіб денітрифікації наднормативної кількості нітратів у капусті, огірках, помідорах молочнокислими мікроорганізмами [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, Покотило Олег Степанович, Писків Світлана Ігорівна (Україна) - опубл. 11.11.2013.
Дата публікації: 11-лис-2013
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: A23B 4/22
мікроорганізмами
ферментами
Короткий огляд (реферат): Спосіб денітрифікації наднормативної кількості нітратів у капусті, огірках, помідорах молочнокислими мікроорганізмами, що включає миття та обполіскування овочів, складання в тару, додавання прянощів та зелені, заливання сольовим розсолом, попередня ферментація, закупорювання та доброджування і зберігання, який відрізняється тим, що в розсіл додатково вносять суміш молочнокислих мікроорганізмів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4315
Інші ідентифікатори: 85228
Власник авторського права: ® Рибак Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, Покотило Олег Степанович, Писків Світлана Ігорівна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2013



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.