Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4204

Tytuł: Спосіб виробництва морозива з комбінованим складом
Inne tytuły: Method of composite ice-cream production
Метод производства мороженого с комбинированным составом
Authors: Калініна, Галина Петрівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Українець, Анатолій Іванович
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Ukrainets, Anatolii Ivanovych
Kalinina, Halyna Petrivna
Калинина, Галина Петровна
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Украинец, Анатолий Иванович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 82966 UA, МПК A23G 9/32. Спосіб виробництва морозива з комбінованим складом [Текст] / Українець Анатолій Іванович, Рибак Ольга Миколаївна, Калініна Галина Петрівна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 26.05.2008.
Patent 82966 UA, MPK A23G 9/32. Method of composite ice-cream production [Text] / Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Каlіnіnа Halyna Petrivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 26.05.2008.
Патент 82966 UA, МПК A23G 9/32. Метод производства мороженого с комбинированным составом [Текст] / Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Калинина Галина Петровна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 26.05.2008.
Data wydania: 26-maj-2008
Date of entry: 24-wrz-2014
Słowa kluczowe: A23G 9/32
характеризуються складом
Abstract: Спосіб виробництва морозива з комбінованим складом, що включає приготування суміші, її пастеризацію, гомогенізацію, охолодження, визрівання, фрезерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково у суміш перед пастеризацією вносять 2-4 мас. % цільнозмеленого насіння льону.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4204
Inne identyfikatory: 82966
Właściciel praw autorskich: ® Українець Анатолій Іванович, Рибак Ольга Миколаївна, Калініна Галина Петрівна, Поліщук Галина Євгеніївна
Typ zawartości: Other
Występuje w kolekcjach:2008



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi