Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4204

Назва: Спосіб виробництва морозива з комбінованим складом
Інші назви: Method of composite ice-cream production
Метод производства мороженого с комбинированным составом
Автори: Калініна, Галина Петрівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Українець, Анатолій Іванович
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Ukrainets, Anatolii Ivanovych
Kalinina, Halyna Petrivna
Калинина, Галина Петровна
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Украинец, Анатолий Иванович
Бібліографічний опис: Патент 82966 UA, МПК A23G 9/32. Спосіб виробництва морозива з комбінованим складом [Текст] / Українець Анатолій Іванович, Рибак Ольга Миколаївна, Калініна Галина Петрівна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 26.05.2008.
Patent 82966 UA, MPK A23G 9/32. Method of composite ice-cream production [Text] / Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Каlіnіnа Halyna Petrivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 26.05.2008.
Патент 82966 UA, МПК A23G 9/32. Метод производства мороженого с комбинированным составом [Текст] / Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Калинина Галина Петровна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 26.05.2008.
Дата публікації: 26-тра-2008
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: A23G 9/32
характеризуються складом
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва морозива з комбінованим складом, що включає приготування суміші, її пастеризацію, гомогенізацію, охолодження, визрівання, фрезерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково у суміш перед пастеризацією вносять 2-4 мас. % цільнозмеленого насіння льону.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4204
Інші ідентифікатори: 82966
Власник авторського права: ® Українець Анатолій Іванович, Рибак Ольга Миколаївна, Калініна Галина Петрівна, Поліщук Галина Євгеніївна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2008



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.