Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4204

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівнаuk
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївнаuk
dc.contributor.authorРибак, Ольга Миколаївнаuk
dc.contributor.authorУкраїнець, Анатолій Івановичuk
dc.contributor.authorPolischuk, Halyna Yevheniivnauk
dc.contributor.authorRybak, Olha Mykolaivnauk
dc.contributor.authorUkrainets, Anatolii Ivanovychuk
dc.contributor.authorKalinina, Halyna Petrivnauk
dc.contributor.authorКалинина, Галина Петровнаuk
dc.contributor.authorПолищук, Галина Евгеньевнаuk
dc.contributor.authorРыбак, Ольга Николаевнаuk
dc.contributor.authorУкраинец, Анатолий Ивановичuk
dc.date.accessioned2014-09-24T18:43:47Z-
dc.date.available2014-09-24T18:43:47Z-
dc.date.created2008-05-26uk
dc.date.issued2008-05-26uk
dc.identifier82966uk
dc.identifier.citationПатент 82966 UA, МПК A23G 9/32. Спосіб виробництва морозива з комбінованим складом [Текст] / Українець Анатолій Іванович, Рибак Ольга Миколаївна, Калініна Галина Петрівна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 26.05.2008.uk
dc.identifier.citationPatent 82966 UA, MPK A23G 9/32. Method of composite ice-cream production [Text] / Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Каlіnіnа Halyna Petrivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 26.05.2008.uk
dc.identifier.citationПатент 82966 UA, МПК A23G 9/32. Метод производства мороженого с комбинированным составом [Текст] / Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Калинина Галина Петровна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 26.05.2008.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4204-
dc.description.abstractСпосіб виробництва морозива з комбінованим складом, що включає приготування суміші, її пастеризацію, гомогенізацію, охолодження, визрівання, фрезерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково у суміш перед пастеризацією вносять 2-4 мас. % цільнозмеленого насіння льону.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectA23G 9/32uk
dc.subjectхарактеризуються складомuk
dc.titleСпосіб виробництва морозива з комбінованим складомuk
dc.title.alternativeMethod of composite ice-cream productionuk
dc.title.alternativeМетод производства мороженого с комбинированным составомuk
dc.typeOtheruk
dc.rights.holder® Українець Анатолій Іванович, Рибак Ольга Миколаївна, Калініна Галина Петрівна, Поліщук Галина Євгеніївнаuk
Ebben a gyűjteményben:2008



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!