Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3280
Tytuł: | Технічне переоснащення цеху для виготовлення овочевих консервованих виробів на ПП "Агроспецгосп" з модернізацією машини для різання корене-клубнеплодів марки А9-КР-2В та дослідженням основних параметрів процесу різання |
Inne tytuły: | Technical re-engineering of production department of canned vegetable products for PE “Agrospecgosp” with modernization of model А9-KR-2V root-cutting machine and examination of main cutting process parameters |
Authors: | Борсук, Наталя Володимирівна Borsuk, Natalia |
Data wydania: | 26-sie-2014 |
Date of entry: | 26-sie-2014 |
Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place edycja: | Тернопіль |
UDC: | 664.8 |
Słowa kluczowe: | 8.05050313 Обладнання переробних та харчових виробництв різання cutting математична модель mathematical model |
Abstract: | Досліджено основні параметри процесу різання та розроблено заходи з технічного переоснащення цеху для виготовлення овочевих консервованих виробів The main cutting process parameters are examined and the measures of technical re-engineering for production department of canned vegetable products are devised |
Opis: | Борсук Н.В. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю "8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв"/ Борсук Н.В.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3280 |
Typ zawartości: | Other |
Występuje w kolekcjach: | 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Summary Borsuk.pdf | 79,55 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora