Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3280
Tytuł: Технічне переоснащення цеху для виготовлення овочевих консервованих виробів на ПП "Агроспецгосп" з модернізацією машини для різання корене-клубнеплодів марки А9-КР-2В та дослідженням основних параметрів процесу різання
Inne tytuły: Technical re-engineering of production department of canned vegetable products for PE “Agrospecgosp” with modernization of model А9-KR-2V root-cutting machine and examination of main cutting process parameters
Authors: Борсук, Наталя Володимирівна
Borsuk, Natalia
Data wydania: 26-sie-2014
Date of entry: 26-sie-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль
UDC: 664.8
Słowa kluczowe: 8.05050313
Обладнання переробних та харчових виробництв
різання
cutting
математична модель
mathematical model
Abstract: Досліджено основні параметри процесу різання та розроблено заходи з технічного переоснащення цеху для виготовлення овочевих консервованих виробів
The main cutting process parameters are examined and the measures of technical re-engineering for production department of canned vegetable products are devised
Opis: Борсук Н.В. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю "8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв"/ Борсук Н.В.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3280
Typ zawartości: Other
Występuje w kolekcjach:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Summary Borsuk.pdf79,55 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora