Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3280
タイトル: Технічне переоснащення цеху для виготовлення овочевих консервованих виробів на ПП "Агроспецгосп" з модернізацією машини для різання корене-клубнеплодів марки А9-КР-2В та дослідженням основних параметрів процесу різання
その他のタイトル: Technical re-engineering of production department of canned vegetable products for PE “Agrospecgosp” with modernization of model А9-KR-2V root-cutting machine and examination of main cutting process parameters
著者: Борсук, Наталя Володимирівна
Borsuk, Natalia
発行日: 26-8月-2014
Date of entry: 26-8月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.8
キーワード: 8.05050313
Обладнання переробних та харчових виробництв
різання
cutting
математична модель
mathematical model
抄録: Досліджено основні параметри процесу різання та розроблено заходи з технічного переоснащення цеху для виготовлення овочевих консервованих виробів
The main cutting process parameters are examined and the measures of technical re-engineering for production department of canned vegetable products are devised
記述: Борсук Н.В. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю "8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв"/ Борсук Н.В.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3280
Content type: Other
出現コレクション:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Summary Borsuk.pdf79,55 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

Εργαλεία διαχειριστή