Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3280
Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorБорсук, Наталя Володимирівна-
dc.contributor.authorBorsuk, Natalia-
dc.date.accessioned2014-08-26T08:47:58Z-
dc.date.available2014-08-26T08:47:58Z-
dc.date.issued2014-08-26T08:47:58Z-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3280-
dc.descriptionБорсук Н.В. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю "8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв"/ Борсук Н.В.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.uk
dc.description.abstractДосліджено основні параметри процесу різання та розроблено заходи з технічного переоснащення цеху для виготовлення овочевих консервованих виробівuk
dc.description.abstractThe main cutting process parameters are examined and the measures of technical re-engineering for production department of canned vegetable products are deviseduk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05050313uk
dc.subjectОбладнання переробних та харчових виробництвuk
dc.subjectрізанняuk
dc.subjectcuttinguk
dc.subjectматематична модельuk
dc.subjectmathematical modeluk
dc.titleТехнічне переоснащення цеху для виготовлення овочевих консервованих виробів на ПП "Агроспецгосп" з модернізацією машини для різання корене-клубнеплодів марки А9-КР-2В та дослідженням основних параметрів процесу різанняuk
dc.title.alternativeTechnical re-engineering of production department of canned vegetable products for PE “Agrospecgosp” with modernization of model А9-KR-2V root-cutting machine and examination of main cutting process parametersuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc664.8uk
Bildumetan azaltzen da:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
Summary Borsuk.pdf79,55 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak