Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3280
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорсук, Наталя Володимирівна-
dc.contributor.authorBorsuk, Natalia-
dc.date.accessioned2014-08-26T08:47:58Z-
dc.date.available2014-08-26T08:47:58Z-
dc.date.issued2014-08-26T08:47:58Z-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3280-
dc.descriptionБорсук Н.В. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю "8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв"/ Борсук Н.В.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.uk
dc.description.abstractДосліджено основні параметри процесу різання та розроблено заходи з технічного переоснащення цеху для виготовлення овочевих консервованих виробівuk
dc.description.abstractThe main cutting process parameters are examined and the measures of technical re-engineering for production department of canned vegetable products are deviseduk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05050313uk
dc.subjectОбладнання переробних та харчових виробництвuk
dc.subjectрізанняuk
dc.subjectcuttinguk
dc.subjectматематична модельuk
dc.subjectmathematical modeluk
dc.titleТехнічне переоснащення цеху для виготовлення овочевих консервованих виробів на ПП "Агроспецгосп" з модернізацією машини для різання корене-клубнеплодів марки А9-КР-2В та дослідженням основних параметрів процесу різанняuk
dc.title.alternativeTechnical re-engineering of production department of canned vegetable products for PE “Agrospecgosp” with modernization of model А9-KR-2V root-cutting machine and examination of main cutting process parametersuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc664.8uk
Appears in Collections:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Summary Borsuk.pdf79,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools