Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3280
Título: Технічне переоснащення цеху для виготовлення овочевих консервованих виробів на ПП "Агроспецгосп" з модернізацією машини для різання корене-клубнеплодів марки А9-КР-2В та дослідженням основних параметрів процесу різання
Outros títulos: Technical re-engineering of production department of canned vegetable products for PE “Agrospecgosp” with modernization of model А9-KR-2V root-cutting machine and examination of main cutting process parameters
Authors: Борсук, Наталя Володимирівна
Borsuk, Natalia
Data de edición: 26-Aug-2014
Date of entry: 26-Aug-2014
Editor: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.8
Palabras chave: 8.05050313
Обладнання переробних та харчових виробництв
різання
cutting
математична модель
mathematical model
Resumo: Досліджено основні параметри процесу різання та розроблено заходи з технічного переоснащення цеху для виготовлення овочевих консервованих виробів
The main cutting process parameters are examined and the measures of technical re-engineering for production department of canned vegetable products are devised
Descrición: Борсук Н.В. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю "8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв"/ Борсук Н.В.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3280
Content type: Other
Aparece nas Coleccións8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Summary Borsuk.pdf79,55 kBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Admin Tools