Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів 379

Всього відвідувань на місяць

грудня 2024 січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025
Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів 1 5 2 47 5 3 13

Звантажень файлу

Переглядів
Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf 98

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 206
Netherlands 36
Ireland 35
Germany 32
China 28
Україна 22
United Kingdom 4
Vietnam 4
Japan 2
Canada 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 71
Louisville 33
Dublin 31
Mountain View 19
Menlo Park 18
Kiev 11
San Ramon 4
Costa Mesa 3
Hanoi 3
Jacksonville 3