Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів 416

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів 2 47 5 3 19 2 29

Звантажень файлу

Переглядів
Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf 100

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 238
Netherlands 36
Ireland 35
Germany 32
China 28
Україна 22
United Kingdom 5
Vietnam 5
Japan 3
Brazil 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 99
Louisville 33
Dublin 31
Mountain View 19
Menlo Park 18
Kiev 11
Costa Mesa 4
Hanoi 4
San Ramon 4
Ashburn 3