Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів 450

Всього відвідувань на місяць

квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025
Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів 5 3 19 2 32 29 2

Звантажень файлу

Переглядів
Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf 101

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 255
China 42
Netherlands 36
Ireland 35
Germany 32
Україна 22
United Kingdom 5
Vietnam 5
Brazil 4
Japan 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 99
Louisville 33
Dublin 31
Mountain View 29
Menlo Park 18
Kiev 11
Costa Mesa 4
Hanoi 4
San Ramon 4
Ashburn 3