Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | 379 |
Всього відвідувань на місяць
грудня 2024 | січня 2025 | лютого 2025 | березня 2025 | квітня 2025 | травня 2025 | червня 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | 1 | 5 | 2 | 47 | 5 | 3 | 13 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf | 98 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 206 |
Netherlands | 36 |
Ireland | 35 |
Germany | 32 |
China | 28 |
Україна | 22 |
United Kingdom | 4 |
Vietnam | 4 |
Japan | 2 |
Canada | 1 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
San Mateo | 71 |
Louisville | 33 |
Dublin | 31 |
Mountain View | 19 |
Menlo Park | 18 |
Kiev | 11 |
San Ramon | 4 |
Costa Mesa | 3 |
Hanoi | 3 |
Jacksonville | 3 |