Статистика
Відвідувань загалом
| Переглядів | |
|---|---|
| Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | 450 |
Всього відвідувань на місяць
| квітня 2025 | травня 2025 | червня 2025 | липня 2025 | серпня 2025 | вересня 2025 | жовтня 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | 5 | 3 | 19 | 2 | 32 | 29 | 2 |
Звантажень файлу
| Переглядів | |
|---|---|
| Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf | 101 |
Найбільше переглядів за країнами
| Переглядів | |
|---|---|
| United States | 255 |
| China | 42 |
| Netherlands | 36 |
| Ireland | 35 |
| Germany | 32 |
| Україна | 22 |
| United Kingdom | 5 |
| Vietnam | 5 |
| Brazil | 4 |
| Japan | 3 |
Найбільше переглядів за містами
| Переглядів | |
|---|---|
| San Mateo | 99 |
| Louisville | 33 |
| Dublin | 31 |
| Mountain View | 29 |
| Menlo Park | 18 |
| Kiev | 11 |
| Costa Mesa | 4 |
| Hanoi | 4 |
| San Ramon | 4 |
| Ashburn | 3 |