Статистика
Общо Посещения
| Посещения | |
|---|---|
| Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | 450 |
Общо Посещения за Месец
| Април 2025 | Май 2025 | Юни 2025 | Юли 2025 | Август 2025 | Септември 2025 | Октомври 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | 5 | 3 | 19 | 2 | 32 | 29 | 2 |
Изтеглени Файлове
| Посещения | |
|---|---|
| Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf | 101 |
Посещения по Страна
| Посещения | |
|---|---|
| United States | 255 |
| China | 42 |
| Netherlands | 36 |
| Ireland | 35 |
| Germany | 32 |
| Ukraine | 22 |
| United Kingdom | 5 |
| Vietnam | 5 |
| Brazil | 4 |
| Japan | 3 |
Посещения по Град
| Посещения | |
|---|---|
| San Mateo | 99 |
| Louisville | 33 |
| Dublin | 31 |
| Mountain View | 29 |
| Menlo Park | 18 |
| Kiev | 11 |
| Costa Mesa | 4 |
| Hanoi | 4 |
| San Ramon | 4 |
| Ashburn | 3 |