Estadísticas
Total de visitas
Visualizaciones | |
---|---|
Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | 448 |
Total de visitas por mes
abril 2025 | mayo 2025 | junio 2025 | julio 2025 | agosto 2025 | septiembre 2025 | octubre 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | 5 | 3 | 19 | 2 | 32 | 29 | 0 |
Archivos descargados
Visualizaciones | |
---|---|
Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf | 101 |
Países con mayores visualizaciones
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 255 |
China | 42 |
Holanda | 36 |
Irlanda | 35 |
Alemania | 32 |
Ucrania | 22 |
Reino Unido | 5 |
Vietnam | 5 |
Japón | 3 |
Brasil | 2 |
Ciudades con mayores visualizaciones
Visualizaciones | |
---|---|
San Mateo | 99 |
Louisville | 33 |
Dublin | 31 |
Mountain View | 29 |
Menlo Park | 18 |
Kiev | 11 |
Costa Mesa | 4 |
Hanoi | 4 |
San Ramon | 4 |
Ashburn | 3 |