Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | 385 |
Всього відвідувань на місяць
січня 2025 | лютого 2025 | березня 2025 | квітня 2025 | травня 2025 | червня 2025 | липня 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | 5 | 2 | 47 | 5 | 3 | 19 | 0 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf | 99 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 208 |
Netherlands | 36 |
Ireland | 35 |
Germany | 32 |
China | 28 |
Україна | 22 |
United Kingdom | 5 |
Vietnam | 5 |
Japan | 3 |
Brazil | 1 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
San Mateo | 72 |
Louisville | 33 |
Dublin | 31 |
Mountain View | 19 |
Menlo Park | 18 |
Kiev | 11 |
Hanoi | 4 |
San Ramon | 4 |
Costa Mesa | 3 |
Jacksonville | 3 |