Перегляд зібрання "Роботи студентів" за групою - Теми мікрофлора
Результати від 1 до 5 із 5
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Master Thesis | 2020 | 25-гру-2020 | Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктів | Олейнікова, Орина Володимирівна; Oleynikova, Oryna Volodymyrivna |
Thesis | лют-2017 | 20-лют-2017 | Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів | Хміль, Руслан Олегович; Hmil, Ruslan |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктів | Лясота, Олена Богданівна; Liasota O.B. |
Thesis | лют-2017 | 20-лют-2017 | Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом | Пінчук, Богдан Ігорович; Pinchuk, Bogdan |
Thesis Abstract | 2018 | 20-лют-2018 | Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв | Давида, Василина Олегівна; Davyda, V.O. |