Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Матеріали конференцій, семінарів, читань
1995
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
інші роки
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-8 зі 8 (час пошуку: 0.003 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Conference Abstract
22-вер-2022
19-жов-2022
Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки
Марцінишин, С. П.
;
Вічко, Олена Іванівна
;
Martsinyshyn, S. P.
;
Vichko, O. I.
Conference Abstract
24-тра-2023
19-лип-2023
Вода в харчових продуктах та її значення для організму
Гарасимюк, О. А.
;
Вічко, О. І.
;
Harasymiuk, O. A.
;
Vichko, O. I.
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Оцінка заквасочних мікроорганізмів для житнього хліба
Гудь, В. І.
;
Вічко, Олена Іванівна
;
Hud, P. I.
;
Vichko, O. I.
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Джерела підвищення антикосидантних властивостей хліба
Роган, І. Б.
;
Вічко, Олена Іванівна
;
Rogan, I. B.
;
Vichko, O. I.
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Комплексні поліпшувачі для покращення хліба
Когут, Н. З.
;
Вічко, Олена Іванівна
;
Кушнірук, Н. В.
;
Kohut, N. Z.
;
Vichko, O. I.
;
Kushniruk, N. V.
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Інноваційні можливості фітодобавок у виробництві хлібобулочних виробів
Мультан, Р. О.
;
Вічко, Олена Іванівна
;
Multan, R. O.
;
Vichko, O. I.
Conference Abstract
6-гру-2023
21-січ-2024
Використання ферментів для покращення хліба
Когут, Н. З.
;
Мультан, Р. О.
;
Вічко, Олена Іванівна
;
Kohut, N. Z.
;
Multan, R. O.
;
Vichko, O. I.
Conference Abstract
6-гру-2023
21-січ-2024
Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хліба
Гудь, В. І.
;
Роган, І. Б.
;
Вічко, Олена Іванівна
;
Hud, P. I.
;
Rogan, I. B.
;
Vichko, O. I.
Розкриття
за авторами
7
Вічко, Олена Іванівна
2
Hud, P. I.
2
Kohut, N. Z.
2
Multan, R. O.
2
Rogan, I. B.
2
Гудь, В. І.
2
Когут, Н. З.
2
Мультан, Р. О.
2
Роган, І. Б.
1
Harasymiuk, O. A.
1
Kushniruk, N. V.
1
Martsinyshyn, S. P.
1
Вічко, О. І.
1
Гарасимюк, О. А.
1
Кушнірук, Н. В.
1
Марцінишин, С. П.
за темами
1
628.1.03
за датою випуску
7
2023
1
2022
за мовами
8
uk