Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20200
Назва: | Консервування капусти |
Інші назви: | Canning cabbage |
Автори: | Хамуляк, Т. Є. Бейко, Л. А. Khamuliak, T. E. Beyco, L. A. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Хамуляк Т. Є. Консервування капусти / Т. Є. Хамуляк, Л. А. Бейко // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 272. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Khamuliak T. E., Beyco L. A. (2016) Konservuvannia kapusti [Canning cabbage]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 272 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | Ⅱ |
Дата публікації: | 17-лис-2016 |
Дата внесення: | 24-бер-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
УДК: | 664.859 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 272 |
Початкова сторінка: | 272 |
Кінцева сторінка: | 272 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20200 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://www.rusnauka.com/26_SSN_2010/Economics/71560.doc.htm |
Перелік літератури: | 1. Сборник технологических инструкций по производству консервов: в 2т. – М.: Лег. и пищ. пром-сть, 1977. 2. Стан підприємств з переробки плодоовочевої продукції. [Електронний ресурс]. - Режим доступу http://www.rusnauka.com/26_SSN_2010/Economics/71560.doc.htm |
References: | 1. Sbornik tekhnolohicheskikh instruktsii po proizvodstvu konservov: v 2t, M., Leh. i pishch. prom-st, 1977. 2. Stan pidpryiemstv z pererobky plodoovochevoi produktsii. [Electronic resource], Rezhym dostupu http://www.rusnauka.com/26_SSN_2010/Economics/71560.doc.htm |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Khamuliak_T_E-Canning_cabbage_272.pdf | 235,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Khamuliak_T_E-Canning_cabbage_272.djvu | 16,68 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Khamuliak_T_E-Canning_cabbage_272__COVER.jpg | 134,39 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.