Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20200

Заглавие: Консервування капусти
Други Заглавия: Canning cabbage
Автори: Хамуляк, Т. Є.
Бейко, Л. А.
Khamuliak, T. E.
Beyco, L. A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Хамуляк Т. Є. Консервування капусти / Т. Є. Хамуляк, Л. А. Бейко // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 272. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Khamuliak T. E., Beyco L. A. (2016) Konservuvannia kapusti [Canning cabbage]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 272 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 
Дата на Публикуване: 17-Ное-2016
Date of entry: 24-Мар-2017
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
UDC: 664.859
Number of pages: 1
Page range: 272
Start page: 272
End page: 272
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20200
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
URL for reference material: http://www.rusnauka.com/26_SSN_2010/Economics/71560.doc.htm
References (Ukraine): 1. Сборник технологических инструкций по производству консервов: в 2т. – М.: Лег. и пищ. пром-сть, 1977.
2. Стан підприємств з переробки плодоовочевої продукції. [Електронний ресурс]. - Режим доступу http://www.rusnauka.com/26_SSN_2010/Economics/71560.doc.htm
References (International): 1. Sbornik tekhnolohicheskikh instruktsii po proizvodstvu konservov: v 2t, M., Leh. i pishch. prom-st, 1977.
2. Stan pidpryiemstv z pererobky plodoovochevoi produktsii. [Electronic resource], Rezhym dostupu http://www.rusnauka.com/26_SSN_2010/Economics/71560.doc.htm
Content type: Article
Показва се в Колекции:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.