Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20200
| Tytuł: | Консервування капусти |
| Inne tytuły: | Canning cabbage |
| Authors: | Хамуляк, Т. Є. Бейко, Л. А. Khamuliak, T. E. Beyco, L. A. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Хамуляк Т. Є. Консервування капусти / Т. Є. Хамуляк, Л. А. Бейко // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 272. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Khamuliak T. E., Beyco L. A. (2016) Konservuvannia kapusti [Canning cabbage]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 272 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Tom: | Ⅱ |
| Data wydania: | 17-lis-2016 |
| Date of entry: | 24-mar-2017 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
| UDC: | 664.859 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 272 |
| Główna strona: | 272 |
| Strona końcowa: | 272 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20200 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
| Związane URL literatura: | http://www.rusnauka.com/26_SSN_2010/Economics/71560.doc.htm |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Сборник технологических инструкций по производству консервов: в 2т. – М.: Лег. и пищ. пром-сть, 1977. 2. Стан підприємств з переробки плодоовочевої продукції. [Електронний ресурс]. - Режим доступу http://www.rusnauka.com/26_SSN_2010/Economics/71560.doc.htm |
| References: | 1. Sbornik tekhnolohicheskikh instruktsii po proizvodstvu konservov: v 2t, M., Leh. i pishch. prom-st, 1977. 2. Stan pidpryiemstv z pererobky plodoovochevoi produktsii. [Electronic resource], Rezhym dostupu http://www.rusnauka.com/26_SSN_2010/Economics/71560.doc.htm |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ConfATMT_2016vII_Khamuliak_T_E-Canning_cabbage_272.pdf | 235,56 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ConfATMT_2016vII_Khamuliak_T_E-Canning_cabbage_272.djvu | 16,68 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ConfATMT_2016vII_Khamuliak_T_E-Canning_cabbage_272__COVER.jpg | 134,39 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi