Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20200
Titre: | Консервування капусти |
Autre(s) titre(s): | Canning cabbage |
Auteur(s): | Хамуляк, Т. Є. Бейко, Л. А. Khamuliak, T. E. Beyco, L. A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Хамуляк Т. Є. Консервування капусти / Т. Є. Хамуляк, Л. А. Бейко // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 272. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Khamuliak T. E., Beyco L. A. (2016) Konservuvannia kapusti [Canning cabbage]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 272 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | Ⅱ |
Date de publication: | 17-nov-2016 |
Date of entry: | 24-mar-2017 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
UDC: | 664.859 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 272 |
Start page: | 272 |
End page: | 272 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20200 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
URL for reference material: | http://www.rusnauka.com/26_SSN_2010/Economics/71560.doc.htm |
References (Ukraine): | 1. Сборник технологических инструкций по производству консервов: в 2т. – М.: Лег. и пищ. пром-сть, 1977. 2. Стан підприємств з переробки плодоовочевої продукції. [Електронний ресурс]. - Режим доступу http://www.rusnauka.com/26_SSN_2010/Economics/71560.doc.htm |
References (International): | 1. Sbornik tekhnolohicheskikh instruktsii po proizvodstvu konservov: v 2t, M., Leh. i pishch. prom-st, 1977. 2. Stan pidpryiemstv z pererobky plodoovochevoi produktsii. [Electronic resource], Rezhym dostupu http://www.rusnauka.com/26_SSN_2010/Economics/71560.doc.htm |
Content type: | Article |
Collection(s) : | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Khamuliak_T_E-Canning_cabbage_272.pdf | 235,56 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
ConfATMT_2016vII_Khamuliak_T_E-Canning_cabbage_272.djvu | 16,68 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
ConfATMT_2016vII_Khamuliak_T_E-Canning_cabbage_272__COVER.jpg | 134,39 kB | JPEG | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.