Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20177
Назва: | Фруктові соуси із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів |
Інші назви: | Fruit sauces of mediterranean, subtropical and tropical fruits |
Автори: | Пастух, О. В. Бейко, Л. А. Pastukh, O. V. Beyco, L. A. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Пастух О. В. Фруктові соуси із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів / О. В. Пастух, Л. А. Бейко // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 257. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Pastukh O. V., Beyco L. A. (2016) Fruktovi sousy iz seredzemnomorskykh, subtropichnykh i tropichnykh fruktiv [Fruit sauces of mediterranean, subtropical and tropical fruits]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 257 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | Ⅱ |
Дата публікації: | 17-лис-2016 |
Дата внесення: | 24-бер-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
УДК: | 664.859 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 257 |
Початкова сторінка: | 257 |
Кінцева сторінка: | 257 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20177 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
Перелік літератури: | 1. Технологія продуктів харчування функціонального призначення / [М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова та ін.]. — К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008. — 718 с. 2. Дзюндзя О. Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення / О. Дзюндзя // Товари і ринки. — 2009. — № 2. — С. 65—70. |
References: | 1. Tekhnolohiia produktiv kharchuvannia funktsionalnoho pryznachennia, [M. I. Peresichnyi, M. F. Kravchenko, D. V. Fedorova and other], K., Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2008, 718 p. 2. Dziundzia O. Perspektyvy vykorystannia khurmy u vyrobnytstvi produktiv kharchuvannia funktsionalnoho pryznachennia, O. Dziundzia, Tovary i rynky, 2009, No 2, P. 65-70. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.