Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20177
Tittel: | Фруктові соуси із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів |
Alternative titler: | Fruit sauces of mediterranean, subtropical and tropical fruits |
Authors: | Пастух, О. В. Бейко, Л. А. Pastukh, O. V. Beyco, L. A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Пастух О. В. Фруктові соуси із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів / О. В. Пастух, Л. А. Бейко // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 257. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Pastukh O. V., Beyco L. A. (2016) Fruktovi sousy iz seredzemnomorskykh, subtropichnykh i tropichnykh fruktiv [Fruit sauces of mediterranean, subtropical and tropical fruits]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 257 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | Ⅱ |
Utgivelsesdato: | 17-nov-2016 |
Date of entry: | 24-mar-2017 |
Forlag: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
UDC: | 664.859 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 257 |
Start page: | 257 |
End page: | 257 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20177 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
References (Ukraine): | 1. Технологія продуктів харчування функціонального призначення / [М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова та ін.]. — К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008. — 718 с. 2. Дзюндзя О. Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення / О. Дзюндзя // Товари і ринки. — 2009. — № 2. — С. 65—70. |
References (International): | 1. Tekhnolohiia produktiv kharchuvannia funktsionalnoho pryznachennia, [M. I. Peresichnyi, M. F. Kravchenko, D. V. Fedorova and other], K., Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2008, 718 p. 2. Dziundzia O. Perspektyvy vykorystannia khurmy u vyrobnytstvi produktiv kharchuvannia funktsionalnoho pryznachennia, O. Dziundzia, Tovary i rynky, 2009, No 2, P. 65-70. |
Content type: | Article |
Vises i samlingene: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Pastukh_O_V-Fruit_sauces_of_mediterranean_257.pdf | 237,23 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
ConfATMT_2016vII_Pastukh_O_V-Fruit_sauces_of_mediterranean_257.djvu | 19,68 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
ConfATMT_2016vII_Pastukh_O_V-Fruit_sauces_of_mediterranean_257__COVER.jpg | 180,25 kB | JPEG | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright