Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20177
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пастух, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Бейко, Л. А. | uk |
dc.contributor.author | Pastukh, O. V. | uk |
dc.contributor.author | Beyco, L. A. | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 листопада 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 November 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2017-03-24T22:24:07Z | - |
dc.date.available | 2017-03-24T22:24:07Z | - |
dc.date.created | 2016-11-17 | uk |
dc.date.issued | 2016-11-17 | uk |
dc.identifier.citation | Пастух О. В. Фруктові соуси із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів / О. В. Пастух, Л. А. Бейко // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 257. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20177 | - |
dc.format.extent | 257 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" | uk |
dc.title | Фруктові соуси із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів | uk |
dc.title.alternative | Fruit sauces of mediterranean, subtropical and tropical fruits | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 1 | uk |
dc.subject.udc | 664.859 | uk |
dc.relation.references | 1. Технологія продуктів харчування функціонального призначення / [М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова та ін.]. — К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008. — 718 с. | uk |
dc.relation.references | 2. Дзюндзя О. Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення / О. Дзюндзя // Товари і ринки. — 2009. — № 2. — С. 65—70. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Tekhnolohiia produktiv kharchuvannia funktsionalnoho pryznachennia, [M. I. Peresichnyi, M. F. Kravchenko, D. V. Fedorova and other], K., Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2008, 718 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Dziundzia O. Perspektyvy vykorystannia khurmy u vyrobnytstvi produktiv kharchuvannia funktsionalnoho pryznachennia, O. Dziundzia, Tovary i rynky, 2009, No 2, P. 65-70. | uk |
dc.identifier.citationen | Pastukh O. V., Beyco L. A. (2016) Fruktovi sousy iz seredzemnomorskykh, subtropichnykh i tropichnykh fruktiv [Fruit sauces of mediterranean, subtropical and tropical fruits]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 257 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.volume | Ⅱ | uk |
dc.citation.spage | 257 | uk |
dc.citation.epage | 257 | uk |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.