Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20177

Назва: Фруктові соуси із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів
Інші назви: Fruit sauces of mediterranean, subtropical and tropical fruits
Автори: Пастух, О. В.
Бейко, Л. А.
Pastukh, O. V.
Beyco, L. A.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Пастух О. В. Фруктові соуси із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів / О. В. Пастух, Л. А. Бейко // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 257. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Pastukh O. V., Beyco L. A. (2016) Fruktovi sousy iz seredzemnomorskykh, subtropichnykh i tropichnykh fruktiv [Fruit sauces of mediterranean, subtropical and tropical fruits]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 257 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 17-лис-2016
Дата внесення: 24-бер-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
УДК: 664.859
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 257
Початкова сторінка: 257
Кінцева сторінка: 257
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20177
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
Перелік літератури: 1. Технологія продуктів харчування функціонального призначення / [М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова та ін.]. — К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008. — 718 с.
2. Дзюндзя О. Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення / О. Дзюндзя // Товари і ринки. — 2009. — № 2. — С. 65—70.
References: 1. Tekhnolohiia produktiv kharchuvannia funktsionalnoho pryznachennia, [M. I. Peresichnyi, M. F. Kravchenko, D. V. Fedorova and other], K., Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2008, 718 p.
2. Dziundzia O. Perspektyvy vykorystannia khurmy u vyrobnytstvi produktiv kharchuvannia funktsionalnoho pryznachennia, O. Dziundzia, Tovary i rynky, 2009, No 2, P. 65-70.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.