このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20177
 
| タイトル: | Фруктові соуси із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів | 
| その他のタイトル: | Fruit sauces of mediterranean, subtropical and tropical fruits | 
| 著者: | Пастух, О. В. Бейко, Л. А. Pastukh, O. V. Beyco, L. A. | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Пастух О. В. Фруктові соуси із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів / О. В. Пастух, Л. А. Бейко // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 257. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | 
| Bibliographic description (International): | Pastukh O. V., Beyco L. A. (2016) Fruktovi sousy iz seredzemnomorskykh, subtropichnykh i tropichnykh fruktiv [Fruit sauces of mediterranean, subtropical and tropical fruits]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 257 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" | 
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | 
| Volume: | Ⅱ | 
| 発行日: | 17-11月-2016 | 
| Date of entry: | 24-3月-2017 | 
| 出版者: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 | 
| UDC: | 664.859 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 257 | 
| Start page: | 257 | 
| End page: | 257 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20177 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 | 
| References (Ukraine): | 1. Технологія продуктів харчування функціонального призначення / [М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова та ін.]. — К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008. — 718 с. 2. Дзюндзя О. Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення / О. Дзюндзя // Товари і ринки. — 2009. — № 2. — С. 65—70. | 
| References (International): | 1. Tekhnolohiia produktiv kharchuvannia funktsionalnoho pryznachennia, [M. I. Peresichnyi, M. F. Kravchenko, D. V. Fedorova and other], K., Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2008, 718 p. 2. Dziundzia O. Perspektyvy vykorystannia khurmy u vyrobnytstvi produktiv kharchuvannia funktsionalnoho pryznachennia, O. Dziundzia, Tovary i rynky, 2009, No 2, P. 65-70. | 
| Content type: | Article | 
| 出現コレクション: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) | 
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| ConfATMT_2016vII_Pastukh_O_V-Fruit_sauces_of_mediterranean_257.pdf | 237,23 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| ConfATMT_2016vII_Pastukh_O_V-Fruit_sauces_of_mediterranean_257.djvu | 19,68 kB | DjVu | 見る/開く | |
| ConfATMT_2016vII_Pastukh_O_V-Fruit_sauces_of_mediterranean_257__COVER.jpg | 180,25 kB | JPEG | 見る/開く | 
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
