Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20128

Tytuł: Промивання фаршу з м’яса птиці механічного обвалювання
Inne tytuły: Washing of minced poultry meat mechanically deboned
Authors: Заболотня, О. О.
Пешук, Л. В.
Zabolotnya, O. O.
Peshuk, L. V.
Akcesoria: Національний університет харчових технологій України, Україна
Cytat: Заболотня О. О. Промивання фаршу з м’яса птиці механічного обвалювання / О. О. Заболотня, Л. В. Пешук // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 230. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Zabolotnya O. O., Peshuk L. V. (2016) Promyvannia farshu z miasa ptytsi mekhanichnoho obvaliuvannia [Washing of minced poultry meat mechanically deboned]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 230 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 
Data wydania: 17-lis-2016
Date of entry: 24-mar-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
UDC: 637.52
Strony: 1
Zakres stron: 230
Główna strona: 230
Strona końcowa: 230
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20128
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
Wykaz piśmiennictwa: 1. Махонина В.Н. К вопросу оценки качества мяса птицы механической обвалки // Птица и птицепродукты. - №1. – 2013. – С. 28-30.
2.СОУ 10.13-37-952:2014 М'ясо птиці механічного обвалювання.
3. Comparisons of the Properties of Whitemouth Croaker (Micropogonias furnieri) Surimi and Mechanically Deboned Chicken Meat Surimi-Like Material/ W. Renzo Cortez- Vega // Journal of Food and Nutrition Science. – 2013 Is.3. – P. 1480-1483.
References: 1. Makhonina V.N. K voprosu otsenki kachestva miasa ptitsy mekhanicheskoi obvalki, Ptitsa i ptitseprodukty, No 1, 2013, P. 28-30.
2.SOU 10.13-37-952:2014 Miaso ptytsi mekhanichnoho obvaliuvannia.
3. Comparisons of the Properties of Whitemouth Croaker (Micropogonias furnieri) Surimi and Mechanically Deboned Chicken Meat Surimi-Like Material/ W. Renzo Cortez- Vega, Journal of Food and Nutrition Science, 2013 Is.3, P. 1480-1483.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi