Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20128
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Заболотня, О. О. | uk |
dc.contributor.author | Пешук, Л. В. | uk |
dc.contributor.author | Zabolotnya, O. O. | uk |
dc.contributor.author | Peshuk, L. V. | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 листопада 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 November 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2017-03-24T22:03:22Z | - |
dc.date.available | 2017-03-24T22:03:22Z | - |
dc.date.created | 2016-11-17 | uk |
dc.date.issued | 2016-11-17 | uk |
dc.identifier.citation | Заболотня О. О. Промивання фаршу з м’яса птиці механічного обвалювання / О. О. Заболотня, Л. В. Пешук // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 230. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20128 | - |
dc.format.extent | 230 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" | uk |
dc.title | Промивання фаршу з м’яса птиці механічного обвалювання | uk |
dc.title.alternative | Washing of minced poultry meat mechanically deboned | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 1 | uk |
dc.subject.udc | 637.52 | uk |
dc.relation.references | 1. Махонина В.Н. К вопросу оценки качества мяса птицы механической обвалки // Птица и птицепродукты. - №1. – 2013. – С. 28-30. | uk |
dc.relation.references | 2.СОУ 10.13-37-952:2014 М'ясо птиці механічного обвалювання. | uk |
dc.relation.references | 3. Comparisons of the Properties of Whitemouth Croaker (Micropogonias furnieri) Surimi and Mechanically Deboned Chicken Meat Surimi-Like Material/ W. Renzo Cortez- Vega // Journal of Food and Nutrition Science. – 2013 Is.3. – P. 1480-1483. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Makhonina V.N. K voprosu otsenki kachestva miasa ptitsy mekhanicheskoi obvalki, Ptitsa i ptitseprodukty, No 1, 2013, P. 28-30. | uk |
dc.relation.referencesen | 2.SOU 10.13-37-952:2014 Miaso ptytsi mekhanichnoho obvaliuvannia. | uk |
dc.relation.referencesen | 3. Comparisons of the Properties of Whitemouth Croaker (Micropogonias furnieri) Surimi and Mechanically Deboned Chicken Meat Surimi-Like Material/ W. Renzo Cortez- Vega, Journal of Food and Nutrition Science, 2013 Is.3, P. 1480-1483. | uk |
dc.identifier.citationen | Zabolotnya O. O., Peshuk L. V. (2016) Promyvannia farshu z miasa ptytsi mekhanichnoho obvaliuvannia [Washing of minced poultry meat mechanically deboned]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 230 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій України, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.volume | Ⅱ | uk |
dc.citation.spage | 230 | uk |
dc.citation.epage | 230 | uk |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Zabolotnya_O_O-Washing_of_minced_poultry_230.pdf | 277,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Zabolotnya_O_O-Washing_of_minced_poultry_230.djvu | 20,65 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Zabolotnya_O_O-Washing_of_minced_poultry_230__COVER.jpg | 197,23 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.