Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20128

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗаболотня, О. О.uk
dc.contributor.authorПешук, Л. В.uk
dc.contributor.authorZabolotnya, O. O.uk
dc.contributor.authorPeshuk, L. V.uk
dc.coverage.temporal17-18 листопада 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal17-18 November 2016uk
dc.date.accessioned2017-03-24T22:03:22Z-
dc.date.available2017-03-24T22:03:22Z-
dc.date.created2016-11-17uk
dc.date.issued2016-11-17uk
dc.identifier.citationЗаболотня О. О. Промивання фаршу з м’яса птиці механічного обвалювання / О. О. Заболотня, Л. В. Пешук // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 230. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20128-
dc.format.extent230uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofMaterials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"uk
dc.titleПромивання фаршу з м’яса птиці механічного обвалюванняuk
dc.title.alternativeWashing of minced poultry meat mechanically deboneduk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages1uk
dc.subject.udc637.52uk
dc.relation.references1. Махонина В.Н. К вопросу оценки качества мяса птицы механической обвалки // Птица и птицепродукты. - №1. – 2013. – С. 28-30.uk
dc.relation.references2.СОУ 10.13-37-952:2014 М'ясо птиці механічного обвалювання.uk
dc.relation.references3. Comparisons of the Properties of Whitemouth Croaker (Micropogonias furnieri) Surimi and Mechanically Deboned Chicken Meat Surimi-Like Material/ W. Renzo Cortez- Vega // Journal of Food and Nutrition Science. – 2013 Is.3. – P. 1480-1483.uk
dc.relation.referencesen1. Makhonina V.N. K voprosu otsenki kachestva miasa ptitsy mekhanicheskoi obvalki, Ptitsa i ptitseprodukty, No 1, 2013, P. 28-30.uk
dc.relation.referencesen2.SOU 10.13-37-952:2014 Miaso ptytsi mekhanichnoho obvaliuvannia.uk
dc.relation.referencesen3. Comparisons of the Properties of Whitemouth Croaker (Micropogonias furnieri) Surimi and Mechanically Deboned Chicken Meat Surimi-Like Material/ W. Renzo Cortez- Vega, Journal of Food and Nutrition Science, 2013 Is.3, P. 1480-1483.uk
dc.identifier.citationenZabolotnya O. O., Peshuk L. V. (2016) Promyvannia farshu z miasa ptytsi mekhanichnoho obvaliuvannia [Washing of minced poultry meat mechanically deboned]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 230 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій України, Українаuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.volumeuk
dc.citation.spage230uk
dc.citation.epage230uk
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.