このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20128

タイトル: Промивання фаршу з м’яса птиці механічного обвалювання
その他のタイトル: Washing of minced poultry meat mechanically deboned
著者: Заболотня, О. О.
Пешук, Л. В.
Zabolotnya, O. O.
Peshuk, L. V.
Affiliation: Національний університет харчових технологій України, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Заболотня О. О. Промивання фаршу з м’яса птиці механічного обвалювання / О. О. Заболотня, Л. В. Пешук // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 230. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Zabolotnya O. O., Peshuk L. V. (2016) Promyvannia farshu z miasa ptytsi mekhanichnoho obvaliuvannia [Washing of minced poultry meat mechanically deboned]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 230 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 
発行日: 17-11月-2016
Date of entry: 24-3月-2017
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
UDC: 637.52
Number of pages: 1
Page range: 230
Start page: 230
End page: 230
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20128
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
References (Ukraine): 1. Махонина В.Н. К вопросу оценки качества мяса птицы механической обвалки // Птица и птицепродукты. - №1. – 2013. – С. 28-30.
2.СОУ 10.13-37-952:2014 М'ясо птиці механічного обвалювання.
3. Comparisons of the Properties of Whitemouth Croaker (Micropogonias furnieri) Surimi and Mechanically Deboned Chicken Meat Surimi-Like Material/ W. Renzo Cortez- Vega // Journal of Food and Nutrition Science. – 2013 Is.3. – P. 1480-1483.
References (International): 1. Makhonina V.N. K voprosu otsenki kachestva miasa ptitsy mekhanicheskoi obvalki, Ptitsa i ptitseprodukty, No 1, 2013, P. 28-30.
2.SOU 10.13-37-952:2014 Miaso ptytsi mekhanichnoho obvaliuvannia.
3. Comparisons of the Properties of Whitemouth Croaker (Micropogonias furnieri) Surimi and Mechanically Deboned Chicken Meat Surimi-Like Material/ W. Renzo Cortez- Vega, Journal of Food and Nutrition Science, 2013 Is.3, P. 1480-1483.
Content type: Article
出現コレクション:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。