Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20128
Назва: | Промивання фаршу з м’яса птиці механічного обвалювання |
Інші назви: | Washing of minced poultry meat mechanically deboned |
Автори: | Заболотня, О. О. Пешук, Л. В. Zabolotnya, O. O. Peshuk, L. V. |
Приналежність: | Національний університет харчових технологій України, Україна |
Бібліографічний опис: | Заболотня О. О. Промивання фаршу з м’яса птиці механічного обвалювання / О. О. Заболотня, Л. В. Пешук // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 230. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Zabolotnya O. O., Peshuk L. V. (2016) Promyvannia farshu z miasa ptytsi mekhanichnoho obvaliuvannia [Washing of minced poultry meat mechanically deboned]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 230 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | Ⅱ |
Дата публікації: | 17-лис-2016 |
Дата внесення: | 24-бер-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
УДК: | 637.52 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 230 |
Початкова сторінка: | 230 |
Кінцева сторінка: | 230 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20128 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
Перелік літератури: | 1. Махонина В.Н. К вопросу оценки качества мяса птицы механической обвалки // Птица и птицепродукты. - №1. – 2013. – С. 28-30. 2.СОУ 10.13-37-952:2014 М'ясо птиці механічного обвалювання. 3. Comparisons of the Properties of Whitemouth Croaker (Micropogonias furnieri) Surimi and Mechanically Deboned Chicken Meat Surimi-Like Material/ W. Renzo Cortez- Vega // Journal of Food and Nutrition Science. – 2013 Is.3. – P. 1480-1483. |
References: | 1. Makhonina V.N. K voprosu otsenki kachestva miasa ptitsy mekhanicheskoi obvalki, Ptitsa i ptitseprodukty, No 1, 2013, P. 28-30. 2.SOU 10.13-37-952:2014 Miaso ptytsi mekhanichnoho obvaliuvannia. 3. Comparisons of the Properties of Whitemouth Croaker (Micropogonias furnieri) Surimi and Mechanically Deboned Chicken Meat Surimi-Like Material/ W. Renzo Cortez- Vega, Journal of Food and Nutrition Science, 2013 Is.3, P. 1480-1483. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Zabolotnya_O_O-Washing_of_minced_poultry_230.pdf | 277,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Zabolotnya_O_O-Washing_of_minced_poultry_230.djvu | 20,65 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Zabolotnya_O_O-Washing_of_minced_poultry_230__COVER.jpg | 197,23 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.