Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19376
Název: | Шляхи підвищення ефективності інструментів та базових критеріїв мерчандайзингу ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» (на прикладі роздрібного торгівельного підприємства ТОВ «Сільпо») |
Autoři: | Кравець, Оксана Романівна |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Кравець О.Р. Шляхи підвищення ефективності інструментів та базових критеріїв мерчандайзингу ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» (на прикладі роздрібного торгівельного підприємства ТОВ «Сільпо») : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.03050701 — маркетинг“/ О.Р.Кравець, ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 12 с. |
Datum vydání: | 21-úno-2017 |
Date of entry: | 24-úno-2017 |
Nakladatel: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Committee members: | Панухник, Олена Віталіївна |
Klíčová slova: | 8.03050701 маркетинг |
Abstrakt: | Кравець О. «Шляхи підвищення ефективності інструментів та базових критеріїв мерчандайзингу ТОВ «Фоззі-Фуд» (на прикладі роздрібного торгівельного підприємства «Сільпо»)». – Рукопис. Дослідження на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю 8.03050701 “Маркетинг” – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2017. Розроблено рекомендації щодо підвищення ефективності системи мерчандайзингу роздрібного торгівельного підприємства «Сільпо». Запропоновано та обґрунтовано перспективність впровадження базових критеріїв та технологій мерчандайзингу на досліджуваному підприємстві. Робота пройшла апробацію на підприємстві ТОВ «Сільпо», де підтвердили практичну цінність окремих положень дослідження. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19376 |
Content type: | Thesis |
Vyskytuje se v kolekcích: | 8.03050701 — маркетинг |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
автореферат Кравець.doc | 147,5 kB | Microsoft Word | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
Admin Tools