Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19376
Назва: Шляхи підвищення ефективності інструментів та базових критеріїв мерчандайзингу ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» (на прикладі роздрібного торгівельного підприємства ТОВ «Сільпо»)
Автори: Кравець, Оксана Романівна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Кравець О.Р. Шляхи підвищення ефективності інструментів та базових критеріїв мерчандайзингу ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» (на прикладі роздрібного торгівельного підприємства ТОВ «Сільпо») : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.03050701 — маркетинг“/ О.Р.Кравець, ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 12 с.
Дата публікації: 21-лют-2017
Дата внесення: 24-лют-2017
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Члени комітету: Панухник, Олена Віталіївна
Теми: 8.03050701
маркетинг
Короткий огляд (реферат): Кравець О. «Шляхи підвищення ефективності інструментів та базових критеріїв мерчандайзингу ТОВ «Фоззі-Фуд» (на прикладі роздрібного торгівельного підприємства «Сільпо»)». – Рукопис. Дослідження на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю 8.03050701 “Маркетинг” – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2017. Розроблено рекомендації щодо підвищення ефективності системи мерчандайзингу роздрібного торгівельного підприємства «Сільпо». Запропоновано та обґрунтовано перспективність впровадження базових критеріїв та технологій мерчандайзингу на досліджуваному підприємстві. Робота пройшла апробацію на підприємстві ТОВ «Сільпо», де підтвердили практичну цінність окремих положень дослідження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19376
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:8.03050701 — маркетинг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат Кравець.doc147,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора