霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18436
Title: | Основні засади організації готельно-ресторанного господарства в Україні |
Other Titles: | Basic principles of organization of hotel and restaurant sector in Ukraine |
Authors: | Нагорняк, Галина Степанівна Nahorniak, H. S. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Нагорняк Г. С. Основні засади організації готельно-ресторанного господарства в Україні / Г. С. Нагорняк // Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-методичної конференції Форуму молодих економістів-кібернетиків „Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід“, 21-22 жовтня 2016 року — Т., 2016 — С. 171-173. — (Секція 7. Методологічні та прикладні аспекти функціонування та розвитку економіки підприємств). |
Bibliographic description (International): | Nahorniak H. S. (2016) Osnovni zasady orhanizatsii hotelno-restorannoho hospodarstva v Ukraini [Basic principles of organization of hotel and restaurant sector in Ukraine]. Tezy dopovidei Ⅶ Mizhnarodnoi naukovo-metodychnoi konferentsii Forumu molodykh ekonomistiv-kibernetykiv "Modeliuvannia ekonomiky: problemy, tendentsii, dosvid" (Tern., 21-22 October 2016), pp. 171-173 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-методичної конференції Форуму молодих економістів-кібернетиків „Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід“ |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-методична конференція Форум молодих економістів-кібернетиків „Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-методичної конференції Форуму молодих економістів-кібернетиків „Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід“ |
Issue Date: | 21-十月-2016 |
Date of entry: | 11-十二月-2016 |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 21-22 жовтня 2016 року 21-22 October 2016 |
UDC: | 64.016 640.43 |
Number of pages: | 3 |
Page range: | 171-173 |
Start page: | 171 |
End page: | 173 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18436 |
URL for reference material: | http://tourlib.net/statti_ukr/yashyna.htm |
References (Ukraine): | 1. Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства [навч. посіб.] / В.В. Архіпов – К.: Центр учбової літератури; фірма ―Інкос‖, 2007. – 280 с. 2. Жук М.В. Менеджмент готельно-курортного і туристичного сервісу [консп. лек., част. 1.] / М.В. Жук, Г.Я. Круль – Чернівці: Рута, 2004. – 88 с. 3. Менеджмент ресторанного господарства: [навч. посіб.] / Г. Т. П‘ятницька [та ін.] ; за заг. ред. Г. Т. П‘ятницької. – К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008. – 373 с. 4. Яшина О.В. Особливості розвитку ресторанного господарства в Україні [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://tourlib.net/statti_ukr/yashyna.htm |
References (International): | 1. Arkhipov V. V. Orhanizatsiia restorannoho hospodarstva [tutorial], V.V. Arkhipov – K., Tsentr uchbovoi literatury; firma ―Inkos‖, 2007, 280 p. 2. Zhuk M.V. Menedzhment hotelno-kurortnoho i turystychnoho servisu [konsp. lek., chast. 1.], M.V. Zhuk, H.Ya. Krul – Chernivtsi: Ruta, 2004, 88 p. 3. Menedzhment restorannoho hospodarstva: [tutorial], H. T. P‘yatnytska [and other] ; by gen. ed. H. T. P‘yatnytskoi, K. : Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2008, 373 p. 4. Yashyna O.V. Osoblyvosti rozvytku restorannoho hospodarstva v Ukraini [Electronic resource], Access mode : http://tourlib.net/statti_ukr/yashyna.htm |
Content type: | Article |
�蝷箔����: | Ⅶ Міжнародна конференція „Форум молодих економістів-кібернетиків «Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід»“ (2016) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
Conf_2016_Nahorniak_H_S-Basic_principles_of_171-173.pdf | 617,68 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
Conf_2016_Nahorniak_H_S-Basic_principles_of_171-173.djvu | 47,73 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
Conf_2016_Nahorniak_H_S-Basic_principles_of_171-173__COVER.jpg | 199,52 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.