Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18436

Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorНагорняк, Галина Степанівнаuk
dc.contributor.authorNahorniak, H. S.uk
dc.coverage.temporal21-22 жовтня 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal21-22 October 2016uk
dc.date.accessioned2016-12-11T05:18:04Z-
dc.date.available2016-12-11T05:18:04Z-
dc.date.created2016-10-21uk
dc.date.issued2016-10-21uk
dc.identifier.citationНагорняк Г. С. Основні засади організації готельно-ресторанного господарства в Україні / Г. С. Нагорняк // Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-методичної конференції Форуму молодих економістів-кібернетиків „Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід“, 21-22 жовтня 2016 року — Т., 2016 — С. 171-173. — (Секція 7. Методологічні та прикладні аспекти функціонування та розвитку економіки підприємств).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18436-
dc.format.extent171-173uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-методичної конференції Форуму молодих економістів-кібернетиків „Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід“uk
dc.relation.urihttp://tourlib.net/statti_ukr/yashyna.htmuk
dc.titleОсновні засади організації готельно-ресторанного господарства в Україніuk
dc.title.alternativeBasic principles of organization of hotel and restaurant sector in Ukraineuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages3uk
dc.subject.udc64.016uk
dc.subject.udc640.43uk
dc.relation.references1. Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства [навч. посіб.] / В.В. Архіпов – К.: Центр учбової літератури; фірма ―Інкос‖, 2007. – 280 с.uk
dc.relation.references2. Жук М.В. Менеджмент готельно-курортного і туристичного сервісу [консп. лек., част. 1.] / М.В. Жук, Г.Я. Круль – Чернівці: Рута, 2004. – 88 с.uk
dc.relation.references3. Менеджмент ресторанного господарства: [навч. посіб.] / Г. Т. П‘ятницька [та ін.] ; за заг. ред. Г. Т. П‘ятницької. – К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008. – 373 с.uk
dc.relation.references4. Яшина О.В. Особливості розвитку ресторанного господарства в Україні [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://tourlib.net/statti_ukr/yashyna.htmuk
dc.relation.referencesen1. Arkhipov V. V. Orhanizatsiia restorannoho hospodarstva [tutorial], V.V. Arkhipov – K., Tsentr uchbovoi literatury; firma ―Inkos‖, 2007, 280 p.uk
dc.relation.referencesen2. Zhuk M.V. Menedzhment hotelno-kurortnoho i turystychnoho servisu [konsp. lek., chast. 1.], M.V. Zhuk, H.Ya. Krul – Chernivtsi: Ruta, 2004, 88 p.uk
dc.relation.referencesen3. Menedzhment restorannoho hospodarstva: [tutorial], H. T. P‘yatnytska [and other] ; by gen. ed. H. T. P‘yatnytskoi, K. : Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2008, 373 p.uk
dc.relation.referencesen4. Yashyna O.V. Osoblyvosti rozvytku restorannoho hospodarstva v Ukraini [Electronic resource], Access mode : http://tourlib.net/statti_ukr/yashyna.htmuk
dc.identifier.citationenNahorniak H. S. (2016) Osnovni zasady orhanizatsii hotelno-restorannoho hospodarstva v Ukraini [Basic principles of organization of hotel and restaurant sector in Ukraine]. Tezy dopovidei Ⅶ Mizhnarodnoi naukovo-metodychnoi konferentsii Forumu molodykh ekonomistiv-kibernetykiv "Modeliuvannia ekonomiky: problemy, tendentsii, dosvid" (Tern., 21-22 October 2016), pp. 171-173 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-методичної конференції Форуму молодих економістів-кібернетиків „Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід“uk
dc.citation.spage171uk
dc.citation.epage173uk
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-методична конференція Форум молодих економістів-кібернетиків „Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід“uk
Aparece en las colecciones: Ⅶ Міжнародна конференція „Форум молодих економістів-кібернетиків «Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід»“ (2016)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.