Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18436

Назва: Основні засади організації готельно-ресторанного господарства в Україні
Інші назви: Basic principles of organization of hotel and restaurant sector in Ukraine
Автори: Нагорняк, Галина Степанівна
Nahorniak, H. S.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Нагорняк Г. С. Основні засади організації готельно-ресторанного господарства в Україні / Г. С. Нагорняк // Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-методичної конференції Форуму молодих економістів-кібернетиків „Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід“, 21-22 жовтня 2016 року — Т., 2016 — С. 171-173. — (Секція 7. Методологічні та прикладні аспекти функціонування та розвитку економіки підприємств).
Bibliographic description: Nahorniak H. S. (2016) Osnovni zasady orhanizatsii hotelno-restorannoho hospodarstva v Ukraini [Basic principles of organization of hotel and restaurant sector in Ukraine]. Tezy dopovidei Ⅶ Mizhnarodnoi naukovo-metodychnoi konferentsii Forumu molodykh ekonomistiv-kibernetykiv "Modeliuvannia ekonomiky: problemy, tendentsii, dosvid" (Tern., 21-22 October 2016), pp. 171-173 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-методичної конференції Форуму молодих економістів-кібернетиків „Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід“
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-методична конференція Форум молодих економістів-кібернетиків „Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-методичної конференції Форуму молодих економістів-кібернетиків „Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід“
Дата публікації: 21-жов-2016
Дата внесення: 11-гру-2016
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 21-22 жовтня 2016 року
21-22 October 2016
УДК: 64.016
640.43
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 171-173
Початкова сторінка: 171
Кінцева сторінка: 173
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18436
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://tourlib.net/statti_ukr/yashyna.htm
Перелік літератури: 1. Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства [навч. посіб.] / В.В. Архіпов – К.: Центр учбової літератури; фірма ―Інкос‖, 2007. – 280 с.
2. Жук М.В. Менеджмент готельно-курортного і туристичного сервісу [консп. лек., част. 1.] / М.В. Жук, Г.Я. Круль – Чернівці: Рута, 2004. – 88 с.
3. Менеджмент ресторанного господарства: [навч. посіб.] / Г. Т. П‘ятницька [та ін.] ; за заг. ред. Г. Т. П‘ятницької. – К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008. – 373 с.
4. Яшина О.В. Особливості розвитку ресторанного господарства в Україні [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://tourlib.net/statti_ukr/yashyna.htm
References: 1. Arkhipov V. V. Orhanizatsiia restorannoho hospodarstva [tutorial], V.V. Arkhipov – K., Tsentr uchbovoi literatury; firma ―Inkos‖, 2007, 280 p.
2. Zhuk M.V. Menedzhment hotelno-kurortnoho i turystychnoho servisu [konsp. lek., chast. 1.], M.V. Zhuk, H.Ya. Krul – Chernivtsi: Ruta, 2004, 88 p.
3. Menedzhment restorannoho hospodarstva: [tutorial], H. T. P‘yatnytska [and other] ; by gen. ed. H. T. P‘yatnytskoi, K. : Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2008, 373 p.
4. Yashyna O.V. Osoblyvosti rozvytku restorannoho hospodarstva v Ukraini [Electronic resource], Access mode : http://tourlib.net/statti_ukr/yashyna.htm
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна конференція „Форум молодих економістів-кібернетиків «Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід»“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.