กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16379

ชื่อเรื่อง: Визначення проблеми забезпеченості сировинними ресурсами національної м’ясопереробній галузі
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Definition problems security of raw resources of national meat industry
ผู้แต่ง: Владимир, Ольга Михайлівна
Микицей, О.
Vladymyr, O. M.
Mykytsei, O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Владимир О. М. Визначення проблеми забезпеченості сировинними ресурсами національної м’ясопереробній галузі / Владимир О. М., Микицей О. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 2. — С. 16-17. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
Bibliographic description (International): Vladymyr O. M., Mykytsei O. (2016) Vyznachennia problemy zabezpechenosti syrovynnymy resursamy natsionalnoi miasopererobnii haluzi [Definition problems security of raw resources of national meat industry]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 2, pp. 16-17 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Conference/Event: Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 2
วันที่เผยแพร่: 20-เมษ-2016
Date of entry: 25-พฤษ-2016
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
UDC: 338.43
คำสำคัญ: м’ясопереробна галузь
сировинні ресурси
сировинний потенціал
meat processing industry
raw materials
raw material potential
Number of pages: 2
Page range: 16-17
Start page: 16
End page: 17
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16379
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Conf_2016v2_Vladymyr_O_M-Definition_problems_security_16-17.pdf780,69 kBAdobe PDFดู/เปิด
Conf_2016v2_Vladymyr_O_M-Definition_problems_security_16-17.djvu33,13 kBDjVuดู/เปิด
Conf_2016v2_Vladymyr_O_M-Definition_problems_security_16-17__COVER.jpg207,75 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น