Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16379

Назва: Визначення проблеми забезпеченості сировинними ресурсами національної м’ясопереробній галузі
Інші назви: Definition problems security of raw resources of national meat industry
Автори: Владимир, Ольга Михайлівна
Микицей, О.
Vladymyr, O. M.
Mykytsei, O.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Бібліографічний опис: Владимир О. М. Визначення проблеми забезпеченості сировинними ресурсами національної м’ясопереробній галузі / Владимир О. М., Микицей О. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 2. — С. 16-17. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
Bibliographic description: Vladymyr O. M., Mykytsei O. (2016) Vyznachennia problemy zabezpechenosti syrovynnymy resursamy natsionalnoi miasopererobnii haluzi [Definition problems security of raw resources of national meat industry]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 2, pp. 16-17 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Конференція/захід: Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 2
Дата публікації: 20-кві-2016
Дата внесення: 25-тра-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
УДК: 338.43
Теми: м’ясопереробна галузь
сировинні ресурси
сировинний потенціал
meat processing industry
raw materials
raw material potential
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 16-17
Початкова сторінка: 16
Кінцева сторінка: 17
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16379
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.