Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16379
Titolo: | Визначення проблеми забезпеченості сировинними ресурсами національної м’ясопереробній галузі |
Titoli alternativi: | Definition problems security of raw resources of national meat industry |
Autori: | Владимир, Ольга Михайлівна Микицей, О. Vladymyr, O. M. Mykytsei, O. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Владимир О. М. Визначення проблеми забезпеченості сировинними ресурсами національної м’ясопереробній галузі / Владимир О. М., Микицей О. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 2. — С. 16-17. — (Економіка, менеджмент, фінанси). |
Bibliographic description (International): | Vladymyr O. M., Mykytsei O. (2016) Vyznachennia problemy zabezpechenosti syrovynnymy resursamy natsionalnoi miasopererobnii haluzi [Definition problems security of raw resources of national meat industry]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 2, pp. 16-17 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 2 |
Data: | 20-apr-2016 |
Date of entry: | 25-mag-2016 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016 |
UDC: | 338.43 |
Parole chiave: | м’ясопереробна галузь сировинні ресурси сировинний потенціал meat processing industry raw materials raw material potential |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 16-17 |
Start page: | 16 |
End page: | 17 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16379 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Content type: | Article |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
Conf_2016v2_Vladymyr_O_M-Definition_problems_security_16-17.pdf | 780,69 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
Conf_2016v2_Vladymyr_O_M-Definition_problems_security_16-17.djvu | 33,13 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
Conf_2016v2_Vladymyr_O_M-Definition_problems_security_16-17__COVER.jpg | 207,75 kB | JPEG | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.