Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16379

Titolo: Визначення проблеми забезпеченості сировинними ресурсами національної м’ясопереробній галузі
Titoli alternativi: Definition problems security of raw resources of national meat industry
Autori: Владимир, Ольга Михайлівна
Микицей, О.
Vladymyr, O. M.
Mykytsei, O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Владимир О. М. Визначення проблеми забезпеченості сировинними ресурсами національної м’ясопереробній галузі / Владимир О. М., Микицей О. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 2. — С. 16-17. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
Bibliographic description (International): Vladymyr O. M., Mykytsei O. (2016) Vyznachennia problemy zabezpechenosti syrovynnymy resursamy natsionalnoi miasopererobnii haluzi [Definition problems security of raw resources of national meat industry]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 2, pp. 16-17 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Conference/Event: Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 2
Data: 20-apr-2016
Date of entry: 25-mag-2016
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
UDC: 338.43
Parole chiave: м’ясопереробна галузь
сировинні ресурси
сировинний потенціал
meat processing industry
raw materials
raw material potential
Number of pages: 2
Page range: 16-17
Start page: 16
End page: 17
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16379
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.