Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434
Назва: | Обґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну |
Автори: | Вітенько, Тетяна Миколаївна Гащин, Ольга Романівна |
Бібліографічний опис: | Вітенько Т.М. Обгрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну / Т.М. Вітенько, О.Р. Гащин // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – випуск 39., т.2 – С. 170-173. |
Дата публікації: | 2011 |
Дата внесення: | 9-лис-2011 |
Видавництво: | Одеська національна академія харчових технологій |
УДК: | 532.528 |
Теми: | гідродинамічна кавітація промивання кислотний казеїн розчинення |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовано технологічну доцільність та економічну ефективність застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну. Встановлено, що застосування кавітаційних пристроїв на стадії розчинення сухого молока дозволяє значно інтенсифікувати даний процес і тим самим збільшити продуктивність технологічної лінії, а промивання казеїну активованою водою дає змогу підвищити сортність готового продукту. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434 |
ISSN: | 2073-8730 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kazejin_ekon_pr.djvu | 132,45 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Kazejin_ekon_pr.pdf | 207,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Kazejin_ekon_pr__COVER.png | 182,68 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора