Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434

Başlık: Обґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну
Yazarlar: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Гащин, Ольга Романівна
Bibliographic description (Ukraine): Вітенько Т.М. Обгрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну / Т.М. Вітенько, О.Р. Гащин // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – випуск 39., т.2 – С. 170-173.
Yayın Tarihi: 2011
Date of entry: 9-Kas-2011
Yayıncı: Одеська національна академія харчових технологій
UDC: 532.528
Anahtar kelimeler: гідродинамічна кавітація
промивання
кислотний казеїн
розчинення
Özet: Обґрунтовано технологічну доцільність та економічну ефективність застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну. Встановлено, що застосування кавітаційних пристроїв на стадії розчинення сухого молока дозволяє значно інтенсифікувати даний процес і тим самим збільшити продуктивність технологічної лінії, а промивання казеїну активованою водою дає змогу підвищити сортність готового продукту.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434
ISSN: 2073-8730
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Kazejin_ekon_pr.djvu132,45 kBDjVuGöster/Aç
Kazejin_ekon_pr.pdf207,74 kBAdobe PDFGöster/Aç
Kazejin_ekon_pr__COVER.png182,68 kBimage/pngGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları