Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434
| Заглавие: | Обґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну |
| Автори: | Вітенько, Тетяна Миколаївна Гащин, Ольга Романівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Вітенько Т.М. Обгрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну / Т.М. Вітенько, О.Р. Гащин // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – випуск 39., т.2 – С. 170-173. |
| Дата на Публикуване: | 2011 |
| Date of entry: | 9-Ное-2011 |
| Издател: | Одеська національна академія харчових технологій |
| UDC: | 532.528 |
| Ключови Думи: | гідродинамічна кавітація промивання кислотний казеїн розчинення |
| Резюме: | Обґрунтовано технологічну доцільність та економічну ефективність застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну. Встановлено, що застосування кавітаційних пристроїв на стадії розчинення сухого молока дозволяє значно інтенсифікувати даний процес і тим самим збільшити продуктивність технологічної лінії, а промивання казеїну активованою водою дає змогу підвищити сортність готового продукту. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434 |
| ISSN: | 2073-8730 |
| Content type: | Article |
| Показва се в Колекции: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Kazejin_ekon_pr.djvu | 132,45 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| Kazejin_ekon_pr.pdf | 207,74 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| Kazejin_ekon_pr__COVER.png | 182,68 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Administrativa verktyg