Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431

Título: Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної
Authors: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Зарецька, Тетяна Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Вітенько Т.М. Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної / Т.М. Вітенько, Т.В. Зарецька. Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія технічні науки. Випуск 8, 2011.С. 5–9.
Data de edición: 2011
Date of entry: 9-Nov-2011
Editor: Вінницький національний аграрний університет
UDC: 532.528
615.012.014
Palabras chave: подрібнення
гідродинамічна кавітація
поверхня масообміну
Resumo: Представлены результаты экспериментальных исследований обработки растительного сырья в кавитационном устройства статического типа. Проанализирована степень влияния гидродинамических и кавитационных параметров на изменение площади поверхности массообмена.
The results of experimental investigations of plant raw stuff treatment in the static cavitation device are presented. The degree of influence of hydrodynamic and cavitation parameters on changes of the mass transfer surface area is analyzed.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431
Content type: Article
Aparece nas ColecciónsНаукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja.djvu78,01 kBDjVuVer/abrir
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja.pdf293,3 kBAdobe PDFVer/abrir
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja__COVER.png149,3 kBimage/pngVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Narzędzia administratora