Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431

Заглавие: Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної
Автори: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Зарецька, Тетяна Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Вітенько Т.М. Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної / Т.М. Вітенько, Т.В. Зарецька. Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія технічні науки. Випуск 8, 2011.С. 5–9.
Дата на Публикуване: 2011
Date of entry: 9-Ное-2011
Издател: Вінницький національний аграрний університет
UDC: 532.528
615.012.014
Ключови Думи: подрібнення
гідродинамічна кавітація
поверхня масообміну
Резюме: Представлены результаты экспериментальных исследований обработки растительного сырья в кавитационном устройства статического типа. Проанализирована степень влияния гидродинамических и кавитационных параметров на изменение площади поверхности массообмена.
The results of experimental investigations of plant raw stuff treatment in the static cavitation device are presented. The degree of influence of hydrodynamic and cavitation parameters on changes of the mass transfer surface area is analyzed.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431
Content type: Article
Показва се в Колекции:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja.djvu78,01 kBDjVuИзглед/Отваряне
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja.pdf293,3 kBAdobe PDFView/Open
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja__COVER.png149,3 kBimage/pngView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Outils d'administration