Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431
Назва: | Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної |
Автори: | Вітенько, Тетяна Миколаївна Зарецька, Тетяна Вікторівна |
Бібліографічний опис: | Вітенько Т.М. Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної / Т.М. Вітенько, Т.В. Зарецька. Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія технічні науки. Випуск 8, 2011.С. 5–9. |
Дата публікації: | 2011 |
Дата внесення: | 9-лис-2011 |
Видавництво: | Вінницький національний аграрний університет |
УДК: | 532.528 615.012.014 |
Теми: | подрібнення гідродинамічна кавітація поверхня масообміну |
Короткий огляд (реферат): | Представлены результаты экспериментальных исследований обработки растительного сырья в кавитационном устройства статического типа. Проанализирована степень влияния гидродинамических и кавитационных параметров на изменение площади поверхности массообмена. The results of experimental investigations of plant raw stuff treatment in the static cavitation device are presented. The degree of influence of hydrodynamic and cavitation parameters on changes of the mass transfer surface area is analyzed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja.djvu | 78,01 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja.pdf | 293,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja__COVER.png | 149,3 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора